Gallery 1

Κλινική Διατροφή-Ασθένειες

Σε κάποιες καταστάσεις οι οποίες χαρακτηρίζονται κλινικές και παθολογικές η διατροφή παίζει καθοριστκό ρόλο στην πορεία και την έκβαση της κάθε νόσου . Η κατάρτιση ενός εξατομικευμένου διαιτολογίου συντελεί στη βελτίωση της νόσου, έτσι ώστε ο ασθενής να έχει τα μέγιστα δυνατά οφέλη για την υγεία του.

  • Σακχαρώδης Διαβήτης
  • Υπέρταση (αυξημένη πίεση )
  • Καρδιαγγειακά νοσήματα
  • Αυξημένη χολιστερίνη- τριγλυκερίδια
  • Ουρικό οξύ
  • Καρκίνος
  • Νεφροπάθειες -Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια-Αιμοκάθαρση
  • Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση
  • Πεπτικό έλκος
  • Νόσος του Crohn
  • Ελκώδης κολίτιδα
  • Χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια ΧΑΠ
  • Οστεοπόρωση
  • Αναιμία
  • Κοιλιοκάκη (δυσανεξία στη γλουτένη )
  • Δυσανεξίες-Αλλεργίες
  • Προβλήματα χοληδόχου κύστεως
  • Δυσκοιλιότητα