Γνωρίστε μας

bio-photo

— Βιογραφικό

Διαιτολόγος Διατροφολόγος Τσιλιπάκου Δέσποινα

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο nutrid.gr!

Ονομάζομαι Δέσποινα Τσιλιπάκου, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Όπου και εργάζομαι ως Διαιτολόγος -Διατροφολόγος από το 2011. Ολοκλήρωσα με επιτυχία το πρόγραμμα σπουδών Διατροφής – Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, μετονομασθέν σε Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Διεθνές Πανεπιστημίου της Ελλάδας, και μου απονεμήθηκε ο τίτλος του Διαιτολόγου /Διατροφολόγου το 2011.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής μου πραγματοποίησα επιστημονική έρευνα με θέμα τη μέτρηση του Βασικού μεταβολισμού και τη συσχέτιση αυτού με τη φυσική δραστηριότητα και την όρεξη. Ολοκλήρωσα πρόγραμμα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης στην Παιδιατρική Διατροφή: «Master Nutritionist in Pediatric Nutrition», ΕΛ.Δ.Ε studies. Θεμέλιο της προσέγγισής μου αποτελεί η διατροφική εκπαίδευση. Ως εκ τούτου ακολούθησα κατάρτιση στο πρόγραμμα ψυχικής και κοινοτικής υγείας, Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία, του Πανεπιστημίου του Αιγαίου. Στα πλαίσια διαρκούς επιμόρφωσης και ενημέρωσης των σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων, παρευρέθηκα σε εξειδικευμένα συνέδρια κλινικής διατροφής, διατροφής για χρόνιες ασθένειες, παιδικής διατροφής, διατροφής κατά την κύηση και το θηλασμό, αθλητικής διατροφής.

Διατηρώ πιστοποιημένο διαιτολογικό γραφείο στην περιοχή Μαρτίου της Θεσσαλονίκης, από το 2015. Διαθέτω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Διαιτολόγου-Διατροφολόγου από την Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας τμήματος υπηρεσιών και επαγγελμάτων υγείας. Είμαι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων -Διατροφολόγων.

— Ο χώρος μας —

our_office our_office our_office_3 our_office our_office our_office
top