Η υπηρεσία διαχείρισης βάρους περιλαμβάνει τις τρεις πιθανές κατευθύνσεις ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

Μείωση βάρους

Με τη βοήθεια ενός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής μπορείτε να αποκτήσετε και να διατηρήσετε ένα υγιές σωματικό βάρος που θα σας χαρίσει ευεξία και αυτοπεποίθηση. Η μείωση του βάρους σας οφείλει σε κάθε περίπτωση να γίνεται με το σωστό τρόπο ώστε να μη κινδυνέψει ανεπανόρθωτα η υγεία σας . Σε καμία περίπτωση το άτομο που ακολουθεί διαιτολόγιο απώλειας βάρους δε θα πρέπει να λιμοκτονεί και να φτάνει σε καταστάσεις στέρησης ζωτικών συστατικών για να επιτύχει το αποτέλεσμα που αναζητά . Αλλά να εκπαιδευτεί στο πώς να αλλάξει τη γενικότερη στάση του απέναντι στο φαγητό.

Μία ορθή δίαιτα οφείλει να :

  • Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας σε θρεπτικά συστατικά .
  • Σέβεται τα ωράρια και τον τρόπο ζωής σας .
  • Είναι χορταστική ευχάριστη και να σας ικανοποιεί γευστικά.
  • Στηρίζει τις ιδιαίτερες θρεπτικές ανάγκες κάθε ηλικίας .
  • Μπορεί να συνδυάζεται με άλλους στόχους ,όπως τη ρύθμιση κάποιου νοσήματος ή την έκβαση μιας υγιούς εγκυμοσύνης.
  • Ανοίγει το δρόμο για το χτίσιμο σωστών διατροφικών συνηθειών που θα σας συντροφεύουν εφόρου ζωής.
increase-dicrease-weight

Αύξηση βάρους

Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται τόσο σε άτομα πολύ χαμηλού βάρους όσο και σε αυτούς που θέλουν να αυξήσουν τη μυΪκή τους μάζα. Πολλές φορές λόγω των αυξημένων απαιτήσεων της καθημερινότητας ή λόγω ύπαρξης παθολογικών καταστάσεων , δυσκολευόμαστε να προσλάβουμε την κατάλληλη ποιότητα-ποσότητα τροφής και θρεπτικών συστατικών . Υπολογίζοντας και λαμβάνοντας υπόψιν τις προσωπικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου αυτό θα βοηθηθεί άμεσα, μέσω ενός εξατομικευμένου διαιτολογίου, στην απόκτηση ενός υγιούς σωματικού βάρους . Και φυσικά στη διατήρηση του.

Συντήρηση βάρους

Η σταθεροποίηση του σωματικού μας βάρους επιτυγχάνεται, όταν εντάξουμε τις βασικές αρχές της ισορροπημένης  διατροφής στη ζωή μας με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Στόχο μας αποτελεί η τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς . Το οποίο στηρίζεται στην εκπαίδευση του ατόμου όσον αφορά των βασικών καθημερινών διατροφικών ζητημάτων και η εκμάθηση τεχνικών, έτσι ώστε να προσαρμόζει την καθημερινή  διατροφή του στα πλαίσια του υγιεινού και ισορροπημένου. Κανένα τρόφιμο δεν παχαίνει από μόνο του, όταν καταναλώνεται σε σωστή ποσότητα, ποιότητα και συχνότητα.

top